't Maldegems Tegelhuis - tegels en mozaiek in Maldegem

Bij 't Maldegems Tegelhuis in Maldegem, regio Gent-Brugge, vindt u de tegelwinkel van uw dromen. Wij hebben een ruime keuze uit tegels en mozaïeken. Na uw persoonlijke keuze zullen onze ervaren tegelzetters uw tegels plaatsen. Wij leggen ook vloeren.

 

De tuinkunst is de spiegel van de maatschappij, zij evolueert met de tijd. De vorm die de eigentijdse tuin aanneemt, is de uitdrukking van onze moderne levensstijl. De functie die de tuin moet vervullen, wordt hierbij benadrukt. Als producent van het meest complete assortiment harde tuinmaterialen trachten we met onze productinnovaties steeds opnieuw in te spelen op de activiteiten die in de tuin plaats grijpen. Een tuin waarin men gezellig samenzit en waar aan actieve ontspanning gedaan wordt, heeft een terras in de nabijheid van de kinderspeeltuigen of het zwembad. In de passieve ontspanningstuin vind je een rustzone met een afzonderlijk plekje in de schaduw. Kleiner en intiemer dan het terras. Harde tuinmaterialen zorgen in de tuin voor een verlengstuk van het comfort van de leefruimte in de woning. Elke tuin heeft verhardingen nodig om hem te betreden en om de afzonderlijke delen te bereiken. Zij bepalen minsten even sterk het uitzicht en karakter van de tuin als de planten. Ze zijn als het ware de tegenhanger ervan. Opritten, paden, terrassen, trappen en muurtjes geven structuur aan de tuin. Van je groene woonkamer iets bijzonders maken met kwalitatieve producten zal niet alleen voldoening schenken aan heel familie maar evenzeer meer karakter en waarde schenken aan je woning.

 

Iedereen die zijn tuin wil inrichten en renoveren doet er goed aan zich te informeren over ons assortiment. Bekijk al een deel van ons aanbod tegels en mozaiek op de site of contacteer ons!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Tegels - Vloeren - Mozaïeken in Maldegem, regio Gent-Brugge

't Maldegems Tegelhuis: tegels - vloeren - mozaïek in Maldegem, regio Gent-Brugge